5 Valkuilen van een Sugar Relatie

5 Valkuilen van een Sugar Relatie

25 maart 2020

sugardaddyVaak worden er grapjes gemaakt als het aankomt op de term “sugar daddy.”Dan zien ze bijvoorbeeld een oudere man in een dure auto, of een man met een véél jonger meisje in een chic restaurant. Toch zit er meer achter zo’n grap: sugar daddies bestaan namelijk echt. En de relaties die daarbij horen ook. Eén ding willen we echter vooropstellen: een sugar relatie hoeft niet altijd om geld te gaan. Het kan hierbij ook gaan om grote leeftijdsverschillen tussen een stel, of een andere transactie dan geld. Vaak zie je ook dat het om leeftijdsverschillen van zo’n 20 jaar gaat. Dat roept de vraag op: werken sugar relaties wel echt? 

Je eigen sugar daddy relatie

Er zijn allerlei dingen die van invloed kunnen zijn op een relatie. Je hoort vaak dat sugar relaties vaak van korte duur zijn, meestal vanwege de negatieve aspecten van zo’n relatie. Toch zijn er ook genoeg relaties die langer duren. Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden die je relatie kunnen breken of redden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

  1. Wanneer een stel minder gemeen heeft, zullen ze sneller uit elkaar gaan. Hoewel het leuk is om een rijke sugar daddy te hebben, of een lekkere jonge vriendin, moet je wel ook samen leuke dingen kunnen doen. Als jullie beiden van wandelen houden, dan heb je toch al snel iets gezelligs om te doen. 
  2. Een andere reden waarom relaties snel stuk lopen is omdat er nergens meer over valt te praten. In een goede relatie kan je het overal over hebben en urenlange discussies voeren over bepaalde onderwerpen. Daar leer je van en zo leer je elkaar ook nog eens beter kennen. Het leeftijdsverschil zorgt ervoor dat mensen anders naar bepaalde vraagstukken kijken. Dit kan een leuke uitdaging zijn, wanneer je hiervoor open staat. Doe je dit niet, dan zorgt dat al gauw voor een botsing in de relatie. 
  3. Als sugar daddy (of aunt) ben je vaak al wat ouder, meestal zelfs 50+. Het komt daarom nog wel eens voor dat hij/zij besluit dat de sugar lifestyle niks voor hem/haar is, en dat zij liever oud willen worden met een leeftijdsgenoot in plaats van een jong ding. Het is natuurlijk heel begrijpelijk dat je niet wakker wil worden naast een 20-jarige met een kater, maar liever naast iemand die samen met jou om 8 uur opstaat om een eitje te eten. 
  4. Het werkt ook andersom. Soms realiseert de sugar baby zich dat zij meer uit het leven wil halen, een carriere wil beginnen, of een kind wil krijgen. De sugar daddy heeft hier vaak weinig tot geen zin in, want hij is daar net vanaf. Het is een gevoelig onderwerp, maar wel belangrijk om met elkaar door te spreken zodat niemand voor plotselinge veranderingen komt te staan. 
  5. Soms mist er gewoon de juiste energie. Een 20-jarige heeft nou eenmaal meer energie om dingen te doen dan iemand van 50+, daar is weinig aan te doen. Hoewel dat helemaal niet erg is, kan dat soms nog best zorgen voor botsingen, of in ieder geval dat zij minder samen gaan doen.

Let wel op dat dit de meest voorkomende redenen zijn dat een sugar relatie stuk loopt. Het is namelijk gewoon mogelijk om een langdurige relatie in stand te houden, of om zelfs gelukkig oud/ouder te worden. Zo lang jullie communiceren blijft de relatie vaak al gezond. 

Een goede band met je sugar daddy

Een sugar daddy heeft vaak ook hele andere connotaties dan een langdurige relatie. Zo wordt er vaak gedacht aan jonge meisjes die geld en cadeaus krijgen in ruil voor seks met een man, zonder emoties. Dit hoeft echter helemaal niet waar te zijn. Je kan een goede band vormen met je daddy, of zelfs een relatie beginnen. Niets is uit den boze. Zolang er maar geen misbruik van de ander wordt gemaakt. Het moet een consensuele relatie zijn, van beide kanten. 

Ben je op zoek naar een sugar relatie? Er zijn verschillende datingsites beschikbaar in Nederland die zich hierop focussen. Kijk bijvoorbeeld eens op Suikerarrangement.nl

Bezoek Suikerarrangement

Reacties

test 3

Bezoek Suikerarrangement Reviews over Suikerarrangement

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden