Vijf Tips om de Perfecte Sugar Daddy aan Je te Binden

Vijf Tips om de Perfecte Sugar Daddy aan Je te Binden

Hoe houd je hem bij je?

Vijf Tips om de Perfecte Sugar Daddy aan Je te Binden
4 september 2020

Wanneer je eenmaal een sugar daddy hebt is het één ding om hem bij je te houden. Een veel lastiger ding is om de juiste sugar daddy aan te trekken met je sugar dating profiel! Met deze vijf super eenvoudige tips kan je binnen no-time jouw perfecte daddy vinden om je te verwennen.

Maak een goede eerste indruk

Een goede foto kan ervoor zorgen dat jij snel aan een daddy komt. Een sugar dating website heeft namelijk duizenden, als niet miljoenen leden, allemaal op zoek naar een sugar babe of een sugar daddy. Wanneer je foto’s matig zijn, zal je dus sneller overgeslagen worden. Wanneer je onze recente post over je sugar profiel hebt gelezen, weet je dat foto’s van hoge kwaliteit een grote prioriteit zijn!

Presenteer jezelf op de juiste manier

Als je een sugar daddy was, waar zou je dan naar op zoek zijn? En welke babe spreekt je dan het meeste aan? Wanneer je jezelf op je profiel of in een bericht presenteert, is het van belang dat je de focus op je beste eigenschappen legt. Opscheppen wordt gewaardeerd, maar wees niet té overdreven. Laat zien wat je talenten zijn en hoe je deze in jouw sugar relatie kan toepassen, of het nu gaat om een studie of een onderneming die je wil opstarten, je sugar daddy wil wel zien waar hij zijn geld in investeerd. Ben je al aan het chatten? Ga dan lekker flirten, dat zit altijd wel goed.

Kleed je naar je stijl

Je bent op zoek naar een sugar daddy die je chique kleding en rijkdom kan geven, niet naar een standaard vriendje. Het is dus belangrijk dat je je kleed naar je stijl en je wensen. Wil je de duurste kleding van het rek? Kleed je dan dagelijks alsof je zó uit een Chanel winkel gestapt komt. Daarnaast geeft deze kledingstijl je ook nog een flinke boost wat betreft zelfvertrouwen, sugar daddies vallen hierop. Heb je geen luxe kledingstukken? Je komt al een heel eind met een combinatie van een sexy, strak jurkje en wat flitsende sierraden en make-up.

Verspil geen tijd

Helaas heeft elke sugar dating website ook zogenoemde “zoutvaders.” Dit zijn mannen die van alles beloven, maar nooit daadwerkelijk iets geven. Je herkent ze aan hun vele beloftes en weinig bewijs. Wanneer je dus zo’n zoutvader tegenkomt is het belangrijk om daar zo snel mogelijk contact mee te stoppen. Je hoeft echt niet aardig te blijven doen wanneer ze aandringen. Zodra je bij iemand een slechte sfeer opmerkt, ga je gewoon verder. Dat is veiliger voor jou en vergroot je kansen op het vinden van een daadwerkelijke sugar daddy.

Wees duidelijk en communiceer goed

Wanneer je echt een sugar daddy wil, moet je altijd je profiel up-to-date houden. Geef daarin duidelijk aan waar je naar op zoek bent en wat je limieten zijn. Zo weten de daddies ook waar ze aan toe zijn.

Daarnaast is het belangrijk om open te zijn. Een beetje flirten of mysterieus overkomen is geen probleem, maar wanneer je daddy niet weet wat hij kan verwachten, is de kans dat hij een relatie met je aangaat vrij klein. Teasen is leuk om te bewaren tot jullie eerste of tweede date!

Bezoek Suikerarrangement

Reacties

Ik ben op zoek naar een serieuze sugar daddy.

Bezoek Suikerarrangement Reviews over Suikerarrangement

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden