De Vier Beste Tips Als Plussize Sugar Baby

De Vier Beste Tips Als Plussize Sugar Baby

2 december 2019

sugar daddy datingSugar babies komen voor in alle vormen, kleuren en maten. Dat is juist wat daten in de suikerwereld zo mooi maakt. 

Iedereen heeft wel een bepaald type waar ze dol op zijn en daarom is het voor iedereen ook mogelijk om een partner te vinden die past bij je innerlijk en uiterlijk. Om de ware echter te kunnen vinden, moet je niet bang zijn voor een afwijzing. 

We krijgen genoeg vragen en zorgen van anderen wanneer het gaat om de plussize sugar-community. Daarom hebben we besloten om een korte handleiding te maken om deze heerlijke sugarbabies op weg te helpen!

Heb vertrouwen in jezelf

Het hebben van zelfvertrouwen is essentieel tijdens het daten en dus ook tijdens het sugar-daten. Geen enkel persoon is hetzelfde, ook niet qua gewicht. De perfecte vrouw hoeft daarom ook echt geen maatje nul te hebben, het gaat om hoe je je er bij voelt. 

Dat je lekker in je vel zit is natuurlijk erg belangrijk, maar het is ook zichtbaar voor anderen. Laat jezelf dus vooral zien!

Sugar daddies zien hoeveel zelfvertrouwen je hebt aan je profiel. Wat straalt je bio uit, wat zeggen je foto’s? Je profiel is een eerste indruk van wie je bent voordat je iemand in het echt gaan ontmoeten. Zorg er dus vooral voor dat je lekker wat over jezelf verteld en de foto’s die jij het leukst vindt post. Overdrijf echter niet, je moet niet te arrogant of zelfzuchtig overkomen. Suiker is zoet, niet rot. 

Vergelijk jezelf ook niet met anderen en accepteer wie en hoe jij bent. Kijk naar je kwaliteiten en maak er gebruik van. Er zal altijd iemand zijn die, in jouw ogen, beter is. Als je jezelf niet waardeert, zal je er al snel gek van worden.

Hoe kleed je jezelf?

Veel sugarbabies houden alle nieuwe modetrends bij. Toch is het ook van belang om je te kleden naar je lichaamstype. Laat je beste eigenschappen naar voren komen. Het is helemaal in om een vol figuur te hebben, maar weet hoe je het moet presenteren!

Draag en koop geen kleding wat te strak zit, je vermoeit jezelf alleen en gaat er niet comfortabel in zijn. Blijf realistisch en forceer jezelf dan ook niet in een broek die te klein is. Maken zijn ook maar een sociaal construct, het gaat er om wat mooi zit. Als jij je fijn voelt, zal je sugardaddy dat heerlijk vinden.

Koop ook niet te grote kleding. Baggy kleding laten je mooie vormen niet zijn en stoppen je op de achtergrond. Laat jezelf als eerste mooi voelen en wat is nou een betere manier om dat te doen dan door middel van kleding? Laat jezelf er op je best uit zien, zeker op dates. Een man merkt dat zelfvertrouwen al snel.

Wees eerlijk

Natuurlijk is het het belangrijkst om eerlijk te zijn over je uiterlijk. Niemand vind het leuk om voor de gek gehouden te worden. Plaats daarom alleen foto’s waarbij jij je goed voelt, maar ook naar hoe je er in het echt uit ziet. Zonder filters en photoshop. Om het leuk te maken kan je ook een mini-fotoshoot regelen, doe het lekker met wat vriendinnen en ga ervoor!

Als volle vrouw heb je het niet mee wanneer het gaat om functies op datingsites. Ze gaan van atletisch naar gemiddeld en daarna “een paar pondjes extra” en “overgewicht”. Laat dit je niet naar beneden halen, je bent prachtig en dat kan je zo zien. Je moet het echter wel kunnen toegeven, want er zullen altijd mensen zijn die er helaas niet op vallen.

Als je je profiel helemaal eerlijk hebt ingevuld hoef je niet bang te zijn voor verraste reacties bij een date, je bent tenslotte eerlijk geweest. Het bespaart je dus veel tijd en je trekt gelijk sugardaddies aan die van volle figuren houden. Degene die niet geïnteresseerd zijn, zullen ook geen contact zoeken dus dat is mooi meegenomen.

Als je niet helemaal zeker weet in welke categorie je je moet aanmelden, dan kan je altijd naar een gewichtstabel kijken als richtlijn.

Het is niks persoonlijks

Sommige sugardaddies hebben nou eenmaal voorkeur voor een bepaald type figuur. Dat heeft niks met jou persoonlijk te maken. Laat je dus vooral niet naar beneden halen. “Beauty is in the eye of the beholder” is du seen heel waarenrelevante quote. Er zullen mannen zijn die je de mooiste vrouw ooit vinden, en daar gaat het om. 

Natuurlijk heb je zelf ook het recht om je voorkeuren te hebben, zo werkt het nou eenmaal. De sugar relaties zijn anders dan de gemiddelde relatie, maar de basis blijft hetzelfde. Wees altijd open, er bestaat zeker een perfecte sugardaddy voor je. 

Bezoek Suikerarrangement

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden