Sugar Daddy Dating in Nederland, een Kleine Gids

Sugar Daddy Dating in Nederland, een Kleine Gids

10 februari 2020

sugar daddy datingHoewel Sugar daddy dating Nederland minder voorkomt dan in Amerika, is het er wel. Een sugar daddy is over het algemeen een rijke man die een jonge vrouw financieel ondersteunt. In ruil daarvoor ontvangt hij een (seksuele) relatie, aandacht, of gewoon leuk gezelschap. Dat is geheel afhankelijk van de wensen van de man. Hoewel het in de meeste sugar relaties wel voorkomt, ben je niet verplicht om als sugar baby seks te hebben voor geld. Er zijn zelfs websites die hier een verbod op hebben gelegd. Alles moet geheel vrijwillig gedaan worden. 

Het hebben van een sugar daddy relatie

Een van de meest voorkomende redenen om te beginnen met sugar daten is wanneer een jonge vrouw (of man) financiële steun nodig heeft. Het lucht enorm op wanneer je dan een sugar daddy of sugar aunt hebt die die zorgen wegneemt. Er zijn genoeg verhalen van studenten die op deze manier hun gehele studie hebben kunnen betalen zonder daarvoor in de schulden te komen. 

Als sugar baby mag je je eigen grenzen stellen en op zoek gaan naar de ideale daddy voor jou. Zo voorkom je dat je dingen moet doen waar je geen behoefte aan hebt, en blijft de relatie vaakook langer bestaan dan wanneer je de eerste de beste sugar daddy kiest. 

Hoe wordt je een sugar baby?

Er zijn verschillende manieren om als sugar baby van start te gaan. Allereerst is het fijn wanneer je je inschrijft op een website die zich richt op sugar dating. Wanneer je je inschrijving hebt afgerond kan je op zoek naar een sugar daddy. Vindt hij jou ook leuk? Dan chatten of bellen jullie eerst om ieders wensen te bespreken en om te kijken welke verwachtingen er zijn van beide partijen. Daarna is het tijd om af te spreken. Wanneer je een leuk arrangement hebt gevonden weet je precies wat je kan verwachten van deze relatie. Wees echter wel eerlijk over je grenzen, je moet natuurlijk altijd op jezelf blijven letten. De leider van de Nederlandse sugar dating markt is Suikerarrangement. Daarover lees je hier zometeen meer.

Tips tijdens het sugar daten

Wanneer je begint met sugar daten is het belangrijk dat je potentiële daddies laat zien wie je bent. Geef daarom niet teveel bloot op je profielfoto’s. Hoewel het namelijk erg leuk is om een sexy profielfoto met een laag uitgesneden jurkje te hebben, trekt het ook sugar daddies aan die meer om je lichaam geven dan om het geld dat ze jou beloven. 

Nu we het toch over geld hebben willen we je deze tip op het hart drukken: geeft niet in één keer al je geld uit! Het kan namelijk zo voorkomen dat je sugar relatie plotseling eindigt en dan zou je opeens zonder geld zitten. Door een beetje achter te houden, heb je genoeg om van rond te komen tot je een nieuwe daddy hebt gevonden. 

Ook is het belangrijk om op te letten dat je geen salty daddies tegenkomt. Zij beloven veel, geven veel aandacht, maar zullen nooit betalen. Zij verspillen je tijd en laten je daar ook nog eens schuldig over voelen. Zeg daarom gerust “nee” en blokkeer ze wanneer dat nodig is. Je moet jezelf op nummer 1 zetten. 

Hoe vindt je de perfecte sugar daddy?

Nu je wat bekender bent geworden met de wereld van het sugar daten is het zover: je gaat op zoek naar je eerste sugar daddy. Maar hoe vind je de juiste daddy? Wij hebben hier een aantal tips voor je!

Zorg voor een goede eerste indruk

rijke mannen sugar daddyEr zijn genoeg andere sugar babies te vinden, dus waarom zou iemand voor jou kiezen? Het antwoord is vrij simpel: zorg dat je opvalt! Kleed je profiel aantrekkelijk aan en plaats professionele en goed belichte foto’s om weer te geven wie je bent. Houdt een fotoshoot met je beste vriendin, of huur een professionele fotograaf. Op de lange termijn verdien je dat geld zo weer terug!

Wees eerlijk

Iedereen, dus ook jij, heeft zowel goede als slechte eigenschappen. Om een sugar daddy te lokken wil je natuurlijk je beste kanten naar voren laten komen, en doe dat ook vooral! Zorg voor een gezellige en interessante bio en plaats wat leuke foto’s. Opscheppen mag, zolang je maar eerlijk blijft. Geef aan waar je goed in bent en flirt desnoods een beetje. Een zelfverzekerde uitstraling brengt je heel ver in deze wereld. 

Kleed je naar je wensen

Je wil een luxe lifestyle leven met een sugar daddy. Daarom is het belangrijk om je van te voren al daarnaar te kleden en gedragen. Het dragen van een chique jurk met mooie makeup geeft je zelfvertrouwen een boost waarmee je binnen no-time een leuke daddy hebt gevonden. Je hoeft nu ook niet gelijk al je geld aan kleding uit te geven, want met wat improviseren met kleding van de ZARA of H&M kom je al heel ver. Draag het alsof het het nieuwste artikel van Michael Kors is!

Wees duidelijk

In de wereld van sugar dating zal hard-to-get je niet zo ver krijgen. Als je een arrangement aan wil gaan is duidelijkheid een must-have. Geef aan waar je op zoek naar bent en wees daar duidelijk in, dan weet je daddy ook waar hij aan toe is. 

Teasen en flirten mag natuurlijk altijd, maar bewaar dat tot je eerste date. Als je er namelijk teveel tijd en moeite in stopt, kan het nog wel eens zijn dat je er niks uit haalt maar wel een paar uur kwijt bent. 

Kan ik ook een sugar baby worden als plus-size vrouw?

Iedereen kan sugar baby worden, zolang je maar 18 jaar of ouder bent, dus ook wanneer je een maatje meer hebt. Er zijn namelijk genoeg mannen die daar specifiek op vallen. Hieronder hebben we een aantal tips voor je hoe je aan een sugar daddy komt als plus-size vrouw. 

Wees zeker van jezelf

Niemand is hetzelfde, ook niet wanneer het aankomt op gewicht. De perfecte vrouw hoeft echt geen maat 34 te dragen. Laat je zien en wees er trots op!

Sugar daddies houden van vrouwen met veel zelfvertrouwen. Wanneer je dat uitstraalt op zowel je profiel als in het echt, dan heb je er zo één aan de haak geslagen. Plaats dus gewoon wat foto’s waar je trots op bent en wees duidelijk en zeker niet bescheiden in je profielbeschrijving. Pas echter op dat je niet te arrogant over komt, dat kan mannen juist afschrikken. 

Vergelijk jezelf niet met anderen, daar wordt je alleen maar ongelukkig van. Zet je kwaliteiten op een rijtje en maak daar gebruik van. 

Kleed je naar je figuur

Sugar babies staan bekend om hun uitgebreide kleding assortiment en chique outfits. Toch is het wel belangrijk om je te kleden naar je figuur. Kijk naar de beste eigenschappen die je lichaam heeft. Misschien heb je wel prachtige ronde heupen, of mooie lange benen. Leg daar de focus op en wees er trots op!

Het heeft geen zin om kleding te kopen die te strak zit of juist het accent op je minder mooie delen legt. Daar wordt je alleen maar ongelukkig van en dat straal je dan ook uit. Maten zijn een sociaal construct, let daar niet te veel op maar draag wat fijn voelt. Koop echter ook niet té grote kleding, daar verdwijn je dan gewoon in. Laat die mooie vormen van je zien! 

Lieg niet over je maat

Hoewel je een goede indruk wil maken, heeft het geen zin om te liegen over je maat en/of figuur. Sugar daddies houden er niet van om voor de gek gehouden te worden. Natuurlijk moet je jezelf ook niet naar beneden halen. Plaats daarom gewoon foto’s waar jij je goed bij voelt, maar laat de fotoshop achterwege. Een flatteuze hoek is helemaal niet erg!

Het gaat er natuurlijk ook om hoe je je presenteerd op deze dating site. Gewicht opties gaan vaak van atletisch en slank naar overgewicht of een paar pondjes extra. Let hier niet teveel op, je bent prachtig. Durf het echter wel toe te geven, want er zijn toch ook echt mensen die niet op een vol figuur vallen.

Als je je profiel eerlijk hebt ingevuld, hoef je dus niet bang te zijn voor verbaasde reacties tijdens je date. Je bent eerlijk geweest en je sugar daddy weet wat hij kan verwachten. En degene die geen interesse hebben zullen simpelweg geen contact opnemen. 

Trek het je niet aan

Er zijn altijd een paar mannen die écht op zoek zijn naar het slankste figuur op te markt. Dit heeft helemaal niks met jou persoonlijk te maken, dus laat je niet naar beneden halen. Er zijn genoeg mannen die je de mooiste vrouw op aarde zullen vinden. Het is echt een kwestie van interesse. 

Jij hebt namelijk ook het recht op je eigen voorkeur. Wie weet houd je wel van mannen met een zogenoemde “dad-bod” waardoor je Steve met een sixpack liever links laat liggen. Een sugar relatie legt nou eenmaar meer focus op uiterlijk dan een andere relatie, en daar is niks mis mee. 

Inloggen en kosten van Suikerarrangement

suikerarrangementNu ben je zover: je bent klaar om de wereld van het sugar daten in te gaan! Omdat Suikerarrangement de populairste website in Nederland is, zullen wij deze vandaag voor je gaan behandelen zodat je weet waar je op moet letten en wat je er allemaal mee kan doen. 

Inloggen is gratis op Suikerarrangement

Wanneer je je gaat inloggen op Suikerarrangement zal je al snel zien dat het gratis is. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kan je de volgende dingen ondernemen:

 • Berichten ontvangen
 • Profielen van anderen bekijken
 • Foto’s en video’s plaatsen
 • Je ervaringen delen

Er zijn dus wel een aantal handige mogelijkheden, maar je mist toch best veel functies om succesvol een sugar daddy te kunnen vinden. Je kan namelijk niet zomaar met andere leden in contact komen, daarvoor heb je een betaald abonnement nodig. Ook kan je niet reageren op berichten wat de gehele communicatie erg eenzijdig maakt. Hieronder kan je zien wat een betaald lidmaatschap kost en wat je er allemaal mee kan. 

Een betaald abonnement op Suikerarrangement

Sugar babies hoeven minder te betalen voor een abonnement dan sugar daddies en/of sugar aunts. Dit komt mede doordat de daddies over het algemeen meer geld uit te geven hebben dan een sugar baby die juist op zoek is naar geld.

De kosten zijn als volgt:

Voor sugar babies

 • Voor €9,95 krijg je 30 dagen een lidmaatschap
 • Voor €15,99 krijg je 60 dagen
 • Voor €20,90 krijg je 90 dagen, en
 • Voor €35,85 krijg je 180 dagen lidmaatschap. 

Als sugardaddy of sugar-aunt betaal je de volgende prijzen voor een abonnement:

 • Voor €24,95 krijg je 30 dagen
 • Voor €39,95 krijg je 60 dagen
 • Voor €52,40 krijg je 90 dagen, en
 • Voor €89,85 krijg je 180 dagen een lidmaatschap. 

Dit zijn op zichzelf goed betaalbare prijzen voor een abonnement. Zoals je ziet zijn de kosten voor een sugar baby aanzienlijk lager dan die voor een sugar daddy of sugar aunt. 

Wat kan je doen met een volledig lidmaatschap?

Nadat je hebt betaald voor je abonnement kan je daar gelijk gebruik van maken. Vanaf dat moment zijn alle mogelijke functies beschikbaar zoals berichten sturen, mensen aanspreken, liken, en mails beantwoorden. Let wel op dat je maximaal 40 berichten per dag kan versturen om spam tegen te gaan. 

Hoe veilig is het?

Er zijn veel aannames en mythen rondom sugar dating. De website Suikerarrangement is daarvan op de hoogte en geeft daarom duidelijk regels en voorwaarden aan op de website. Ze proberen op deze manier misbruik door leden en nepprofielen tegen te gaan. Hoewel de website erg aantrekkelijk en serieus eruit ziet, zijn ze niet open over de prijzen. Gelukkig hebben wij deze voor je uitgezocht zoals je hierboven kan zien.

Conclusie

Zo, nu heb je de kleine gids voor sugar relaties gelezen. Voordat je begint, bedenk eerst of het iets voor je is. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je op elk moment kan stoppen en ook altijd je eigen grenzen mag aangeven

Bezoek Suikerarrangement

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden