Hoe Vind Je de Perfecte Sugar Daddy?

Hoe Vind Je de Perfecte Sugar Daddy?

Bekijk de verschillende types

Hoe Vind Je de Perfecte Sugar Daddy?
4 september 2020

Wanneer je naar alle aanwezige sugar daddy profielen kijkt, heb je vaak nog geen idee wie ze zijn, wat ze willen en waar ze naar op zoek zijn. Het is dan ook verstandig om niet gelijk een afspraak te maken voor je weet wat zij van je willen.

Een van de grootste verkeerde opvattingen van sugar daddies is dat ze allemaal naar hetzelfde op zoek zijn. Net als niet-sugar relaties, is elke relatie weer anders. Wat je wel tegenkomt bij de verschillende profiele op een sugar dating site zijn de verschillende type mannen. Vandaag gaan we kijken naar de standaard profieltypes die je op elke sugar website tegen kan komen en wat je bij zo’n type kan verwachten.

De Man met een Sixpack

Op de foto is alleen zijn romp zichtbaar met mogelijk een randje van zijn boxershorts. Deze foto’s zijn vrijwel altijd gemaakt voor een spiegel (met of zonder vlekken). Hij wil namelijk graag laten zien dat hij fit is, maar nog niet zo comfortabel is met het laten zien van zijn gezicht. Hij heeft een ideaalbeeld van een vrouw, maar zal deze je waarschijnlijk pas na de eerste date uitgebreid vertellen. Deze man houdt van contact via sms of de e-mail en doet graag aan pay-per-meet dates.

De Getrouwde Man

Het is spannend om je status als “getrouwd” neer te zetten, maar deze heer doet het gewoon! Sommige vrouwen knappen hier op af, maar voor sugar babies maakt dit vaak niks uit. Zij proberen namelijk zijn vrouw niet te vervangen, maar zijn een leuk extra’tje. Een getrouwde sugar daddy hoeft ook niet altijd op zoek naar seks te zijn. Het kan natuurlijk wel, wanneer hij dat juist mist in zijn huwelijk, maar vaak wil hij gewoon graag wat dames verwennen. Afleiding is voor deze man het sleutelwoord. Afleiding van het dagelijks leven, iets spannends. Let wel op dat er ook “gescheiden” mannen zijn die wel degelijk nog getrouwd zijn.

De Onbekende Man

Je hebt geen idee wie hij is of hoe hij eruit ziet. Deze man heeft geen foto, maar verbazingwekkend genoeg wel een profiel wat hoog op de lijst staat. Dit komt omdat deze mannen vaak goed gevestigd zijn en liever niet herkend willen worden. Zelfs na meerdere gezellige chats kan het zijn dat hij je wil ontmoeten zonder eerst een foto te hebben gestuurd. Dat hoeft echter geen ramp te zijn. Zolang je goed nadenkt en altijd afspreekt op een veilige en openbare plek, kan er weinig mis gaan. Wie weet is het wel een ultra-rijke man op zoek om zijn rijkdom met je te delen.

De Knappe Programmeur

Hij is misschien wat awkward in het begin, maar ontzettend knap, vriendelijk, en rijk. Deze man is wat nerdy maar is zeer goed gevestigt en is op zoek naar een knappe vrouw om mee om te gaan, of het nu gaat om een date, een reis of een leuke avond in een hotel. Deze mannen hebben vaak een flink beroep en zijn ook nog eens ontzettend slim. Pas maar op dat je niet té verliefd wordt.

De Hopeloze Romanticus

Deze man is niet op zoek naar een financiële relatie, maar naar de ware liefde. Hij heeft geen behoefte aan het vinden van een meisje waar hij zijn geld aan kan uitgeven, maar wil een vrouw met wie hij de rest van zijn leven door kan brengen. Verbaas je niet wanneer hij je wil “redden” van deze levensstijl. De enige reden dat hij voor een sugar dating site heeft gekozen is omdat hij van mening is daar aantrekkelijkere partners te kunnen vinden. Verspil je tijd niet aan deze man, want hij gaat je toch niks geven.

De Oude Man

In de sugar wereld is het helemaal niet zo gek om een groot leeftijdsverschil te hebben. Deze oudere mannen kan je in grote getalen vinden op een sugar site. Vaak zijn ze niet op zoek naar seks, maar juist naar iemand om gezellig mee te praten en om hun wijsheid mee te delen. Vergis je niet, deze mannen hebben veel levenservaring en kunnen je flink wta leren. Hij heeft goede manieren en geniet van het gezelschap van elke jonge vrouw.

De Echte Zakenman

Deze mannen za je waarschijnlijk het meeste tegenkomen. Zit zijn succesvolle mannen met een druk leven. Voor dating en relaties hebben ze geen tijd, maar ze pronken graag wel met een mooie, geleerde dame op een event van hun werkgever of een potentiële klant. Hij is op zoek naar een vrouw om intellectuele gesprekken mee aan te gaan. Een vrouw die haar schoonheid kent en niet wanhopig is. Hij weet dat tijd geld kost en zal je daarom ook altijd goed betalen.

Dit zijn de sugar daddies die je het meeste zal ontmoeten op een sugar dating site. Er zijn natuurlijk nog altijd andere, minder bekende types te vinden. Beslis wat je uit een arrangement wil halen en ga daar naar op zoek. De rest komt vanzelf!

Bezoek Suikerarrangement

Reacties

Arabische vrouw geboren in Nederland

Ik wil gewoon een super daddy niks meer waarom doe jullie daar zo moeilijk over

Ik ben een lieve Surinaamse vrouw.Niet te dik en ook niet te mager. Gewoon lekker stevig. Zou graag een leuke gesprekje met je willen voeren van je leren en van alles en nog wat met je praten om het lekker gezellig te houden wanneer we samen zijn. Ik hoop snel van je te horen.
Groetjes, Sandra

Ben op zoek naar serieuze sugar daddy. Ben blond slank langhaar. Hou van een goed verzorgden man.

Verras mij ..en voedt mijn nieuwsgierigheid 😉

Ik wacht op je😏

Bezoek Suikerarrangement Reviews over Suikerarrangement

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden