De Swingers Date Club ook wel beter bekend onder de naam SDC, is het walhalla voor swingers in Nederland. De swingers datingsite is immens populair en daar is goede reden tot. Er zijn gewoon heel erg veel leden en er is geen andere swingers site die hier maar enigszins in de buurt komt!

SDC (Swingers Date Club) buitenland en vakantie

Op SDC.com kan je veel meer dan alleen andere stellen (of singles die interesse hebben in stellen) vinden. De swingers site helpt de community om met elkaar in contact te komen door zowel in Nederland als in het buitenland een hele hoop evenementen te organiseren. De site is voorzien van foto’s van eerdere evenementen zodat je inzicht kan krijgen wat je kunt verwachten. Daarnaast is SDC in het buitenland ook heel groot, waardoor je zelfs als je op vakantie bent in een romantische setting kunt afspreken met een leuk ander stel! Daarnaast verzorgt de SwingersDateClub ook reizen met leuke thema avonden, zwembad parties en andere erotisch getint entertainment. Dat zorgt er toch voor dat voor een aantal de drempel wat verlaagd wordt en er gemakkelijk in contact gekomen kan worden met gelijkgestemden (stellen of singles). Opvallend is dat er ook een flinke groep single dames op de site zijn.

SDC (Swingers Date Club) inloggen

Het aanmaken van het profiel is gratis. Je kunt je opgeven als stel of als single. Wanneer je een profielnaam en wachtwoord hebt gekozen kun je gelijk je profiel maken en rondstruinen op de swingers site.

SDC (Swingers Date Club) chatten

De chatbox op SDC is eigenlijk al je volledige lidmaatschap waard. Hier kom je snel met mensen in contact en er zijn altijd erg veel mensen actief. Je kunt er uit verschillenden landen kiezen. Het in contact komen met andere stellen is hierdoor zo goed als een zekerheid. De slagingskans is enorm en daar kan geen andere swingers site aan tippen.

SDC (Swingers Date Club) kosten

SDC is gewoon de grootste datingsite voor swingers. De kosten zijn als volgt: 12 maanden – € 99,95 (€ 8,33 p/m) 6 maanden – € 66,95 (€ 11,16 p/m) 3 maanden – € 39,95 (€ 13,32 p/m) 1 maand – € 19,95 Via de mail krijg je vaak een Lifetime lidmaatschap aangeboden. De kosten hiervan bedragen € 124,99 gelijk en na 30 dagen weer € 125,00. Omdat je in tegenstelling tot een algemene datingsite steeds weer opzoek bent naar mensen, is zo’n lifetime lidmaatschap perfect en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Betalingen kunnen trouwens via Credit Card, iDeal, Google Wallet of Payza. Je kunt echter ook contant geld versturen.


SDC (Swingers Date Club) Reviews

 • We hebben veel sites uitgeprobeerd en deze werkt toch echt het beste. Wat ook leuk is, is dat je toch erg veel single vrouwen hier vindt. Daar gaat onze voorkeur toch een beetje naar uit.

  Sterke punten
  Heel veel profielen. Echt de grootste swingers site die er is.

  Zwakke punten
  Niet echt

  Door diepje op 6 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ervaring met meerdere swingerssites, maar deze is echt het beste. En hij is ook te gebruiken als je even in het buitenland bent ;)

  Sterke punten
  Veel stellen, redelijk duidelijke site

  Zwakke punten
  Iet wat prijzig

  Door Maartje op 25 juli 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SDC (Swingers Date Club)

Schrijf je eigen review over SDC (Swingers Date Club)