Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite. Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal actieve leden dat dagelijks lid wordt en op dit moment lid is van de datingsite. Je vindt hier singles die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie. Lexa heeft veel functionaliteiten waarmee je contact kunt leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen, chatten via de zogenaamde LexaMessenger, meedoen aan quizzen en méér. Dat deze datingsite werkt, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site! Naast de uitgebreide site van Lexa is er ook een zeer gebruiksvriendelijke app beschikbaar. De datingapp van Lexa is gratis te downloaden in de appstores. Doe er je voordeel mee en date waar en wanneer je wilt met Lexa!

Iedereen is welkom op Lexa

Lexa richt op singles die op zoek zijn naar zowel een relatie als vriendschap. Inmiddels heeft de site ook een goede reputatie opgebouwd en is erg betrouwbaar. Verder beschikt Lexa over genoeg mogelijkheden, het is vrij modern, een groot ledenbestand en het is niet gericht op een specifieke doelgroep. Wil je gebruik maken van Lexa, dan kan je je gratis aanmelden.

Lexa Aanmelden

Op Lexa.nl kun je eenvoudig en kosteloos een account aanmaken. Eerste wat jij zal moeten invullen zijn een geldig e-mail adrs, een gebruikersnaam, geboortedatum en je postcode. Op deze manier kun je dan anoniem door de site gaan. Naast deze gegevens zal je echter een aantal vragen krijgen over lifestyle zoals relatiestatus, persoonlijkheid, kinderen, uiterlijke kenmerken, geloofsovertuiging, beroep, huisdieren en interesses. Verder is het ook belangrijk om een profieltekst –en foto te plaatsen. Indien je dit alles hebt gedaan, kun je beginnen met het zoeken naar je match en wie weet kun je een date regelen met je match.

Lexa Mogelijkheden

Als het gratis lid heb je bij Lexa genoeg mogelijkheden om mee te beginnen. Zo kun je na gratis een account aangemaakt te hebben matches bekijken op de homepage, bekijken welke leden online zijn, zoeken naar nieuwe singels, het profiel zelf wijzigen, instellingen zelf wijzigen, beperkt berichten verzenden en ontvangen en beperkt profielen bekijken. Heb je een leuke match gevonden en wil je met hem of haar in contact komen? Dan ben je geschikt om een full membership aan te schaffen. Met zo een membership kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende mogelijkheden: chatten in messenger, berichten lezen en verzenden, uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan, alle foto’s bekijken, persoonlijke fotoalbums bekijken en onbeperkt profielen bekijken.

Lexa Kosten

Lexa is erg populair, zo komt er elke minuut een nieuwe single bij. Je vindt dan ook gelijkgestemde mensen op Lexa: ze zijn allen op zoek naar een geschikte date. Deze datingsite is veilig en verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland. Het inschrijven op deze datingsite is volledig gratis! Direct na het inschrijven, kun je meteen in contact komen met andere singles. Wist je dat er iedere week maar weer 35.000 dates ontstaan door Lexa?

Wanneer je een account aanmaakt bij Lexa.nl heb je dus automatisch een gratis lidmaatschap. Hierdoor kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Je kunt dus geen berichten lezen en versturen. Wil je in contact komen met de leden van de site, dan zal je dus een full membership moeten aanschaffen waardoor je ook gebruik kunt maken van alle mogelijkheden.

De kosten voor een full membership zijn:

  • 6 maanden = € 9.99 per maand
  • 3 maanden = € 12.99 per maand
  • 1 maand = € 24.99 per maand

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Credit Card of PayPal.


Reviews over Lexa

  • Erg dure site ,niet helder , moeilijk bereikbaar wanneer je commentaar hebt , wordt geen actie ondernomen met jouw info .



    Misleiding alom , niet doen er zijn vele betere sites . !!!!!!!!!

    Sterke punten
    Je krijgt elke dag automatisch gegenereerde berichten toegestuurd die je proberen geinteresseerd te houden om abonnee te worden en te blijven .

    Zwakke punten
    Er zijn veel " Fake - profielen " en er worden erg veel Fake berichten/boodschappen naar je gestuurd , als je deze probeert te openen lukt dit op geen enkele manier , commentaar Lexa : niets aan te doen . Het lidmaatschap is daarbij erg summier als een niet lid jouw verzonden bericht als lid probeert te beantwoorden kan dit niet , ook zij moet dan eerst lid worden , belachelijk !!!

    Of je moet een nog duurder abonnement nemen van E 9,99 erbij per maand dan zijn deze mogelijkheden wel beschikbaar

    Door Once upon op 11 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • niet op deze site, ze vragen veel geld en blokkeren dan je profiel

    Sterke punten
    ik heb net 59,94 betaald voor een half jaar lidmaatschap en wordt geblokt: ik kom niet eens op mijn eigen profiel>>>en geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn...niet doen deze site!!!!

    Zwakke punten
    ik heb betaald en kom niet op mijn profiel

    Door john op 3 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier valt echt bijzonder weinig te beleven. Alleen op deze site ingeschreven zitten lijkt haast wel een garantie om alleen te blijven!

    Laten we verder ook eerlijk zijn: de meeste Nederlanders betalen niet gauw voor datingsites.

    Dus waarom ik/jij/wij eigenlijk wel? Wat daar nog bijkomt is dat de site erg duur is.



    Goed, ik hou maar op want het begint erop te lijken dat ik enigszins ontevreden ben!

    Sterke punten
    Helaas weinig sterke features gezien in vergelijking met andere sites.

    Zwakke punten
    Verouderde interface.

    Opties die je worden aangeboden (tegen bijbetaling uiteraard) die eigenlijk standaard zouden moeten zijn

    Duur!

    Door E. van Putten op 18 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gelukkig heb ik genoeg zelf vertrouwen, ik geloof gewoon niet dat het minimale aantal contacten alleen aan mezelf ligt.

    Tja vandaag had ik een lazy sunday en een slechte bui ik heb dus het chatten eens geprobeerd wat blijkt de meeste online profielen geven de melding niet online zodra je wat stuurt . Ik heb me gewoon netjes gedragen qua vragen over de chatten maar als ik van de weinige echte profielen er een paar heb weggejaagd is het toch niet helemaal een verspilling van geld geweest

    Sterke punten
    Goed verdienmodel

    Zwakke punten
    Mensen die hun profiel niet invullen

    Mensen die geen omschrijving van zichzelf neer zetten

    Mensen zonder foto

    Je moet kunnen zien of mensen ook betalend lid zijn zodat je geen moeite verspilt aan mensen die toch niet serieus zijn

    Hoop profielen die online lijken te zijn

    Door Waarom op 10 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte ervaring. Niet beter dan alle andere Datingsites al laten sommige Review's weten dat dit de beste is. Waarschijnlijk door iemand van Lexa zelf geschreven.

    Door robbert op 8 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gewoon slechte site en onbetrouwbaar. Iedereen snapt dat hier geld verdiend moet worden, maar op DEZE manier is het wel ťrg doorzichtig.

    Ik kan me niet voorstellen dat er zůveel onbeschofte Nederlandse mannen bestaan, mannen die niet de moeite nemen om netjes op een bericht te reageren. Daarom denk ik dus dat er mannen op Lexa staan die helemaal niet meer ingeschreven staan. Ook al iets heel naars!

    Door Gerretje op 9 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verborgen profielen blijven terugkomen in de zoekresultaten, zowel op de website (Firefox en IE) als app (Android en iOS). Heb dit meerdere malen gemeld, reactie van Lexa is dat alles goed werkt en het aan browserinstellingen of cookies ligt. Ik ben zelf IT-er en werk met een schone browser, heb dit echt wel goed op orde. Gevolg is enorme vervuiling van zoekresultaten, echt heel irritant. Uit frustratie schrijf ik deze review, misschien dat het helpt. ;-)



    En heel raar is dat het me al meerdere malen niet gelukt is om volgens de instructie in de help de verlenging van het abonnement uit te zetten. De betreffende pagina bevat geen linkje waarmee dit zou moeten kunnen. Als je vraagt om dit op te lossen zet een medewerker het voor je uit, waarmee het dus de volgende keer weer niet lukt. Dit lijkt op een bewuste truc om het uitzetten moeilijk te maken.



    Voor het geval iemand van Lexa dit leest nog even een paar gratis tips:

    - maak een optie waarmee je je favoriete zoekresultaten tonen-modus kunt kiezen, nu wordt telkens de eerste optie gebruikt (foto met deel van profieltekst)

    - maak een optie in het zoekscherm waarmee je rekening kunt houden met de leeftijdswens van de ander

    - opties in zoekscherm mbt kinderen omzetten naar checkbox zodat je meerdere opties kunt kiezen (bijvoorbeeld om te zoeken naar [Ja] en [Weet nog niet]

    - optie in het zoekscherm waarmee je kunt zoeken op aantal kinderen, bijvoorbeeld maximaal 1

    - maak een mogelijkheid om vanuit een profiel direct naar alle berichten van/naar die persoon te gaan, is handig bij twijfel of je die persoon al eerder een bericht hebt gestuurd

    Sterke punten
    - Veel aanbod van profielen

    - Teksten worden gecontroleerd, dus alleen serieuze profielen

    - Veel kenmerken om op te zoeken, vooral afstand is fijn

    - Zoekopdrachten bewaren is zeer handig

    Zwakke punten
    - Irritante bug wordt niet opgelost

    - Tips worden genegeerd, site en app veranderen nauwelijks

    - Je kunt niet zien of iemand een abonnement heeft (commercieel gezien wel handig natuurlijk)

    - Verlenging uitzetten is onvindbaar

    - Bij Daily6 worden profielen aangeboden waarbij de leeftijdswens totaal genegeerd wordt

    Door Robin op 28 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zitten veel nepprofielen, je kan je nooit meer uitschrijven, alleen maar de-activeren, ze gebruiken je fotos jaren later nog voor promotie. Verder hele irritante site.

    Door Airen op 25 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lexa is een bedrieglijke site. Leden krijgen foto's van mensen toegestuurd die al lang geen lid meer zijn!

    Zo kun je je dus wel de grootste noemen, door mensen te bedriegen!!!

    Sterke punten
    lexa stalkt haar uitgeschreven klanten door toch steeds weer foto,s van zgn geinteresseerden naar je mail te sturen

    Zwakke punten
    Door jouw profiel toch steeds maar weer te tonen aan de leden, krijgen deze een vertekend beeld van het ledenbestand.

    Zij krijgen foto's van mensen voorgesteld die al lang zijn uitgeschreven!

    Door henny kamminga op 9 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een tijdje geen gebruik gemaakt van Lexa dus mijn account opgeschort ( niet makkelijk ) dus niet meer zichtbaar voor het publiek na ruim een maand toch maar weer eens inloggen en ja hoor een mailbox vol met flirts en berichten van vrouwen die je profiel gelezen hebben ???? Allemaal fake want als je op de link klikt naar het profiel dan blijkt die persoon al maanden niet meer online te zijn geweest.

    De Daily6 ( matchen van een date) komt met voorstellen van date ver buiten de regio of personen die maanden niet online zijn geweest.

    Uiteindelijk toch besloten om die rotzooi op te heffen !

    Maar dat is heel moeilijk om je account op te zeggen, dit gaat via diverse verwijzingen en linkjes en tig keer alles met met ja aanklikken terwijl je met slechts 1 druk op de knop die overigens strategisch geplaatst zit bij het uitloggen (uitvouw menu die over het verlengen knopje valt ) en vervolgens zit je er weer een maand aan vast .

    Oja bij vrijwel iedereen waar ik contact mee heb gehad heeft bij zijn/haar "TOP match " iemand aan de andere kant van het land staan , dus nooit te controleren .



    Lexa is niet opgezet om je aan een partner te helpen maar puur en alleen om de centjes !

    en misschien een rare vraag maar zowel LEXA als Relatieplanet roepen dat ze site van het jaar zijn ? Er kan er toch maar 1 site van het jaar zijn.

    Sterke punten
    Geen idee wat de sterke punten zijn.

    Zwakke punten
    Mobiele website werkt slecht !

    Misleiding door je diverse opties in de maag te splitsen.

    De Daily6 ( matchen van een date) komt met voorstellen van date ver buiten de regio of personen die maanden niet online zijn geweest.

    Door Nooit meer LEXA op 5 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    MIN 100%, slechter is onmogelijk.

    Zwakke punten
    Schreef me 10-3 j.l in voor 60 euro, vervolgens werd er dezelfde datum automatisch 42 euro afgetikt, en vandaag weer een kleine 60 euro.

    Bah, stelletje vuile smerige oplichters.

    Door Pipo op 17 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Sterke punten
    Ik zou het na onderstaand verhaal niet weten

    Zwakke punten
    Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Door Bellie op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • * Ik was vergeten dat mijn abonnement afgelopen was, en log dus gewoon in... Mijn mailbox zag er overstroomd uit en de chat verzoeken tingelden om mijn oren, tja totdat ik dacht ik zal nu eens reageren...... mooi niet dus.

    * uiteindelijk kan het natuurlijk ook zijn dat ik de kritische dames kan bekoren en ben ik waarschijnlijk gewoon foeilelijk zonder enige inhoud... of deze site wordt gewoon bevolkt door het type gold digger dat uit is op HBO Universitair of gepromoveerde slachtoffers.... wie zal het zeggen

    * voor mij ....... LEXA nooit meer

    Sterke punten
    De website ziet er netjes , begrijpelijk en verzorgd uit

    Zwakke punten
    * je krijgt profielen te zien die al weken of maanden niet online zijn ( wat een onzin geen wonder dat ze zeggen dat er zoveel leden zijn !)

    Door Richard op 17 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Matches zijn discutabel, navigatie van lexa.nl naar lexamore is misleidend en steeds dezelfde gezichten.

    Sterke punten
    De toegankelijkheid van de site wekt vertrouwen.

    Zwakke punten
    Voordat je het weet ben zit je op Lexamore, waar je helemaal niet wil zijn. Je krijgt steeds dezelfde gezichten te zien en kan zelf moeilijk zoeken naar leuke en interessante mensen.

    Door anna op 14 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hele slechte site misschien wel beter voor oudere mensen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    ik ben nu een paar weken lid maar er is nooit iemand online van mijn leeftijd je krijgt nooit een reactie van iemand echt pure geldklopperij!!

    Door steven op 24 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mij gisteren aangemeld op Lexa, allemaal heel leuk en aardig. Je hebt 24 uur gratis de tijd om overal gebruik van te

    maken. Ik zag dat er 68.576 singles online waren. 3 van de 4 singles, die op "online" stonden, waren helemaal niet online. Telkens als ik wou chatten, kreeg ik de melding: "deze persoon is offline" Je zou haast denken dat het fake profielen zijn. Uiteindelijk heb ik wel echt chat contact gehad en dat is prettig verlopen. Ik twijfel wel of ik een betaald lidmaatschap moet nemen. Ik had graag nog even langer van deze actie gebruik willen maken. Voor mensen die net als ik op zoek zijn, raad ik aan deze actie uit te proberen.

    Sterke punten
    Leuke Valentijnsactie

    Je kunt gratis gebruikmaken van alle functies

    Prima navigatie

    Site laad snel

    Zwakke punten
    Niet alle personen die op "online" staan, zijn werkelijk online!

    Door Jeffrey op 10 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al een aantal maanden lid en heb al met veel leuke mensen contact gehad. Het is in ieder geval de moeite waard om het een keer uit te proberen.

    Sterke punten
    Veel mensen met foto

    Groot klantenbestand

    Makkelijk in gebruik

    Zwakke punten
    Nog geen zwakke punten kunnen ontdekken

    Door Charlie op 28 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb Lexa een paar maanden uitgetest en het is mij wel bevallen. Heb wel leuke dates gehad. Helaas is uiteindelijk geen vaste relatie aan over gehouden.

    Sterke punten
    Veel mensen online

    Handige chatmessenger

    Zwakke punten
    Teveel mailtjes met allerlei aanbiedingen waar je snel op moet reageren. Een week later krijg je precies dezelfde aanbieding.

    Door Stefan op 30 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Lexa

Schrijf je eigen review over Lexa

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden